Massagesæde.dk: Find blandt 534 Produkter | 4 Kategorier | 6 Brands | 27 Forhandlere

Bedste Abilica Massagemåtte: Se top 1

(Opdateret juni 2023)

Vi har fundet den bedste Abilica massagemåtte på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Abilica MassageMat massagemåtte

  Abilica MassageMat massagemåtte

  Priser og varianter

  • 230 pigplader med 6000 pigge hver
  • Reducerer angst, stress og forbedrer søvn
  • Smertelindring i ryg, skuldre, nakke, haleben, lænd, baglår og fødder
  • Lavet af højkvalitetsmaterialer, herunder skumgummi
  • Perfekt til yoga, pilates og meditation

  Hvorfor vælge Abilica MassageMat massagemåtte?

  Abilica MassageMat massagemåtte er en fantastisk måde at løsne op for spændinger og ømhed i kroppen. Den er udstyret med 230 pigplader, som hver har omkring 6000 pigge, der giver en behagelig akupressur behandling. Pigpladerne sætter gang i blodomløbet og hjælper med at reducere angst og stress, forbedre fordøjelsen og bidrage til bedre søvn.

  Denne pigmåtte er ideel til personer, der oplever stivhed i kroppen, er anspændte eller stressede. Ved ugentlig brug kan du nyde godt af dens mange fordele, herunder smertelindring i ryg, skuldrer, nakke, haleben, lænd, baglår og fødder. Abilica MassageMat massagemåtte kan også hjælpe med at reducere muskelinfiltrationer og overbelastede led samt senebetændelse og gigtsmerter.

  Pigmåtten er lavet af højkvalitetsmaterialer. Betrækket er lavet af 100% bomuld, som er behageligt mod huden. Piggene er lavet af ABS materiale, som giver en blød, men effektiv massage. Måtten er fyldt med skumgummi, som giver optimal komfort og støtte.

  Abilica MassageMat massagemåtte er perfekt til brug under yoga-, pilates- eller meditationsøvelser. Den er 65 cm lang, 40 cm bred og har en højde på 2 cm.

  Hvis du ønsker en naturlig og effektiv måde at lindre smerter og spændinger i kroppen på, er Abilica MassageMat massagemåtte et godt valg.

  Med 230 pigplader (med ca. 6000 pigge) sætter Abilica MassageMat gang i blodomløbet og giver en behagelig akupressur behandling.Abilica MassageMat er en pigmåtte, der løsner spændte og ømme muskler, når du er stiv i kroppen, anspændt og stresset. Ugentlig

  Andre mærker af massagemåtter

  På vores liste her har vi samlet de Abilica bedste massagemåtter på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige massagemåtte til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top