Du er landet på Massagesæde.dk, det helt rigtige sted at finde Homedics massagesæde. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Homedics massagesæde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Homedics Massagesæde Shiatsu BMSC-1000H

  • Dagens pris: 2199,- kr.
  • Fundet hos Kop&Kande DK
  • Mærke: Homedics

Sidste produkt på vores liste er Homedics Massagesæde Shiatsu BMSC-1000H som vi har fundet til 2199,- hos Kop&Kande DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Trænger du til lidt selvforkælelse og Wellness hjemme i sofaen eller stolen? Så er dette HoMedics Shiatsu massagesæde model BMSC-1000H fra Homedics med roterende massage din nye ven.
Med tre forskellige massageprogrammer i kombination med en skøn varme, der er med til at blødgøre dine ømme muskler, kan du nu få den skønneste og mest afslappende massage lige når det passer dig.
Dette massagesæde er unik, da det er udstyret med en speciel mekanisme, der faktisk efterligner massørens hænder.
Sædet er nemt at have med rundt, og passer til de fleste stole og naturligvis sofaen.
Måske din hjemmekontorstol skal forvandles til en massagestol? Massagesædet har tre programmer og en autosluk funktion.
Hvis du vil justere en af de tre massageprogrammer, er det integreret i stolen, så du ikke skal rejse dig op….

Se hos Kop&Kande DK ❯❯

Dyreste Homedics Massagesæde på listen er Homedics Massagesæde Shiatsu BMSC-1000H fra Kop&Kande DK med en pris på 2199.00. Billigste udvalgte Massagesæde er Homedics Massagesæde Shiatsu BMSC-1000H som du kan købe for 2199.00 hos Kop&Kande DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Homedics Massagesæde data og priser er hentet fra 1 butikker (Kop&Kande DK). Alle Homedics Massagesæde tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Massagesæde guides:

Fandt du ikke det rigtige Massagesæde blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Massagesæde: