3 grunde til, at du vil elske at forkæle dig selv med et oppusteligt spa badekar

Det er vigtigt, at du dagligt kommer helt ned i gear og får slappet af. I dag har de fleste mennesker en travl hverdag, hvor det ene gøremål afløser det andet. Mange mennesker nyder denne slags liv, og der er bestemt heller ikke noget galt med det. Det er blot vigtigt at huske på, at mennesket ikke er skabt til at skynde sig hele tiden. Derfor er afslapning vigtigt.

Det er selvfølgelig en personlig sag, hvordan du bedst slapper af. Men for rigtigt mange mennesker virker det afslappende med et karbad. Hvis du ikke selv har et badekar derhjemme, skal du dog ikke fortvivle. Du kan nemlig købe et oppusteligt badekar. Her får du her tre gode grunde til at købe et oppusteligt badekar.

Grund nummer 1: Friheden

Når du køber et oppusteligt badekar, kan du medbringe badekarret alle steder. Du bestemmer altså helt selv, om du vil anvende badekarret derhjemme i badet, i din have, i dit sommerhus eller et helt fjerde sted. Det er helt op til dig.

Det oppustelige badekar kan nemlig både anvendes ude såvel som inde. Det giver dig den ultimative frihed, når du gerne vil i karbad og bare slappe af.

Hvis du værdsætter en rolig start på dagen, kan du med fordel prøve at tage badekarret med udenfor om morgenen. Her kan du nyde solopgangen, mens du selv ligger i badekarret. Tag eventuelt en god kop kaffe med, hvis du virkelig gerne vil i gang med dagen på bedste vis.

Ligesådan er det også fantastisk at afslutte dagen med en solnedgang og et karbad. Her kan du også tage et glas vin med ud og bare nyde stilheden efter en travl dag.

Grund nummer 2: Optimal støtte

Måske tænker du, at et oppusteligt badekar ikke er rart at opholde sig i, men det er på ingen måder rigtigt. Du kan nemlig få oppustelige badekar, der har nakkestøtte. På den måde kan du sagtens nyde dit bad i lang tid.

Ligesådan har du også mulighed for at købe et badekar med kopholder. Her kan du placere din førnævnte kop kaffe eller glas vin. Det er nemlig intet som en lækker forfriskning, mens du nyder et karbad.

Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt varmen slipper ud. Du kan nemlig få oppustelige badekar med indbygget cover. På den måde kan badekarret bedre holde til varmen, så du kan nyde dit bad i længere tid.

Grund nummer 3: Nemt at håndtere

Når du hører ordet oppustelig, tænker du måske på timevis af hårdt arbejde med en fodpumpe, der bare aldrig rigtigt virker efter hensigten. Men sådan behøves det bestemt ikke at være. Du kan nemlig få en elektrisk pumpe, der puster badekarret op for dig. På den måde kan du i stedet hælde vin op eller brygge en kaffe, mens den elektriske pumpe gør det hårde arbejde for dig.

Sådan vedligeholder du dit oppustelige badekar

Når du har et oppusteligt badekar, er det vigtigt, at du holder vandet fri for diverse mikroorganismer og bakterier. Det gør du nemmest ved at tømme badekarret efter brug.

Hvis du i stedet gerne vil beholde vandet i badekarret, kan du også vælge at bruge klor. Hvis du vælger denne form for vedligeholdelse, skal du sørge for, at vandet har den rette pH-værdi. Klorniveauet skal være på cirka 1,0.

Det er nemt at anvende klor til at vedligeholde dit badekar. Du kan blot anvende klortabletter, der bliver opløst i en flydedispenser. Du kan også vælge at anvende granulat i stedet. Det er klor, som du opløser i en ren spand, hvorefter du hælder det ned i spaen. Her skal du hælde rundt langs kanten.

Derudover bør du også holde øje med eventuel bakterievækst. Hvis kanten på badekarret begynder at føles slimet og glat, er der formentlig kommet såkaldt biofilm. Hvis der kommer skum, når du pisker med hånden i vandet, er det også et tegn på uønskede mikroorganismer i badekarret.

Menu
Top